ONZE KERNWAARDEN
PERSOONLIJK
RESULTAATGERICHT
AFWISSELEND
HOE IS OYM ONTSTAAN?
Met On Your Marks werken wij naar je persoonlijk succes. Samen sporten met aangepaste voeding en dagelijkse coaching. Wekelijks monitor ik je vorderingen met een complete bodyscan. Je zult zien wat het effect is van bewegen, de juiste voeding en begeleiding. Ik zorg voor de tools om deze levensstijl met plezier vol te houden. Alles voor het resultaat en je voelt je een ander mens!
OVER MARK
Ik ben Mark van Wegen en na een leven in de topsport werk ik als personal trainer. Niets is leuker dan motiveren en resultaten behalen. In mijn eigen personal training studio in Leusden begeleid ik mensen die een positieve verandering willen in hun leven. Fit willen worden, met een betere conditie, meer spierkracht en minder kilo’s. Samen werken we met plezier aan een gezond lijf en positieve zin in het leven.

  Veelgestelde vragen

  Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag hier niet bij zitten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

  Contact met on your marks
  Wat zijn de kosten?
  antwoord
  Kan ik als bedrijf ook een programma afnemen?
  antwoord
  Kan ik ook vrij sporten bij jullie?
  antwoord
  Maken jullie ook een voedingsschema op maat?
  antwoord
  Maken jullie ook een sportschema op maat?
  antwoord
  Maken jullie ook een voedingschema op maat?
  antwoord
  Wat als ik mijn ideale gewicht heb bereikt?
  antwoord
  Hoe blijf ik fit?
  antwoord
  Ik ben zwanger, kan ik alsnog sporten?

  ONZE SMAKEN

  Maak hieronder een keus uit een van onze services. Mocht je nog vragen hebben, laat ons dit gerust weten. Wij staan klaar voor je.

  Personal Training
  Boot-
  campen
  Sport-
  vasten
  Small
  Group
  Training
  Duo
  training